Nya äventyr på NeverGrowUpMag.com

Screenshot av nevergrowupmag.com

Vår nya sajt, nevergrowupmag.com

 

Det är väldigt kul att se att det fortfarande är många som både länkar och hittar till den här bloggen. Men som ni ser så har vi i princip inte uppdaterat den de senaste två åren och det kommer nog inte bli några fler uppdateringar framåt heller.

Anledningen är såklart inte att vi tappat intresset vare sig för mat, vin eller bloggande, men en önskan om att kunna skriva lite bredare än bara kring mat och samtidigt rikta oss lite mer internationellt (då vi inte längre bor i Sverige) har vuxit fram. Vi hade såklart kunnat ändra inriktning på bloggen för att få med oss läsare och lite bra pagerank i ryggen, men jag tror på att renodla det man gör och efter en prövoperiod tror jag att vi börjat hitta formen för nästa projekt.

För det första handlar matlagning och goda middagar om hantverk och upplevelser. Tanken bakom en maträtt, hur den hör ihop med helheten i en måltid, restaurangen, service, förberedelserna, råvarorna, själva tillagningen och presentationen är minst lika viktig. Precis samma tankegång gäller för otaliga andra områden, men framförallt klockor, skor, väskor, bilar, hus m.m.

Den andra anledningen är att det förhållningssätt vi har till att laga mat i vardagen, mycket för pengarna och tänka på näringsinnehållet om jag ska sammanfatta det extremt kort, sträcker sig också längre och är applicerbart på fler områden i livet än bara mat.

Så vi har bestämt oss för att starta något som mer liknar ett livsstilsmagasin där mat självklart är en stor del men vi satsar till exempel också på att skriva om aktiviteter och på att bygga upp en resetipsdatabas. Namnet har vi valt för att vi tycker liver är en lärande resa man inte ska ta så allvarligt, så jag hoppas ni hittar till Never Grow Up Magazine på samma sätt som ni hittat hit!

– Anders och Jessica 30/11-14

Posted in Övrigt November 30th, 2014 by
Anders
and last updated November 30th, 2014. Tagged with .


Kommentarer är stängda.